Tradiții în timpul mesei în Asia

Tradițiile unui popor constau în moștenirea obiceiurilor transmise din generație în generație. Acestea sunt regulile nescrise ale societății pe care toți membrii le cunosc. În Asia, multe dintre ele au un corespondent în religie și sunt bazate pe respectul manifestat față de semeni.Servirea mesei este un obicei încărcat de semnificații, în care mâncarea, tacâmurile, folosirea l...

Only Napkin va invita la Asia Fest 2018

Asia Fest, primul festival care promovează răspândirea tradițiilor și obiceiurilor orientale, revine în luna noiembrie cu a șasea ediție.  Festivalul se va desfășura între 16-18 noiembrie și va consta în 3 zile de spectacole cu muzică și dansuri specifice, bucătărie tradițională asiatică, ateliere, expoziții și multe surprize de care cu siguranță vă veți bucura....

Only Napkin

Din cele mai vechi timpuri, in traditia japoneza oshibori, oaspetii erau intampinati cu prosoape umede, pentru improspatare. Inspirati de acest gest, va recomandam servetelele umede, sub forma de pastile, Only Napkin. Elegante, hipoalergenice și prietenoase cu mediul. Sunt simplu de folosit, inainte si dupa masa. In contact cu picaturile de apa, se deschid ca o floare de lotus. Un adevarat...

Traditia Oshibori

Oshibori (provenit din cultura japoneza O-shibori) este un prosop de mana umed oferit clientilor in locuri precum restaurante sau baruri si folosit pentru a-si curata mainile inainte de a manca. Oshibori a fost folosit de mult timp in Japonia. In epoca "The Tale of Genji" a fost folosita pentru vizitatori, perioada Edo a fost folosita în Hatago (旅籠), folosita mai tarziu in multe restaura...

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati si promotii
NU PIERDE OCAZIA